- Over ons
Stapvoets Coaching is opgericht door Nathalie Snijders. Ze is sinds 2011 afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en heeft ruime ervaring in de hulpverlening. Ze heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die kampen met een trauma of slachtoffer zijn van seksueel misbruik.


Vanaf kleins af aan heeft zij zelf een verbinding met paarden en paarden zijn dan ook haar grote passie. Dit maakt dat zij in 2015 de opleiding paardencoaching succesvol heeft afgerond bij 'Caprilli Coaching en Training' en sindsdien dan ook werkzaam is als paardencoach. In de afgelopen jaren heeft zij zich steeds meer geprofessionaliseerd met diverse aanvullende opleidingen op het gebied van (paarden)coaching. Ook tijdens haar Master Pedagogiek vanuit ecologisch perspectief, lag de focus voor Nathalie op de bijzondere wisselwerking tussen mens en paard.

Een paard is eerlijk en spiegelt direct je gedrag. Zelf is Nathalie gegrepen door de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van het paard en van hieruit wil ze andere mensen in verbinding brengen met het paard, om zo op een andere manier naar hun spanningen en blokkades te kunnen kijken.
Image
“Wat ik heb te bieden is een respectvolle omgeving waarin aandacht is
voor de deelnemer in contact met het paard.
Er is ruimte voor inzichten, experimenteren en feedback van het paard.
Soms is alleen het fysieke contact met een paard al helpend.

Als coach begeleid ik op afstand de ontmoeting tussen mens en paard.
Ik stel daarbij steeds de veiligheid voorop om vanuit die ervaring stap voor stap verder te kunnen.“

Image
— Contact

Tel: 06-53905667
Email: info@stapvoetscoaching.nl